marți, 3 martie 2009

CAMPIONAT NATIONAL DE KUMITE SENIORI







Pe data de 28 februarie 2009 la Cluj in cadrul Federatiei Romane de Kyokushin Traditional , a avut loc Campionatul National de kumite tineret si seniori, campionatul a fost organizat de CS "Profighters" Cluj, condus de sensei Radu Bolojan.



Clubul nostru a efectuat deplasarea la acest campionat cu 5 persoane: prof Panuta Nicolaie 2 dan, Beznea Romeo 2 kyu (+90 Kg),Feodorov Paul 2 kyu (-90kg) Toma Cristian 6kyu (-80kg) si Pocora Cristian.



Participarea la acest campionat a fost sutinuta de sponsorii Hotel Delta si d-l Gabi Frandes , le multumim pe aceasta cale.



Rezultatele au fost pe masura asteptarilor muncii si antrenamentelor depuse in dojo: Beznea Romeo a iesit campion la categoria de kumite seniori + 95 kg, el castigand toate meciurile prin ippon. Feodorov Paul a reusit sa ajunga in finala, unde a pierdut in fata sportivului clujean Rad Alexandru, care a dovedit ca este intr-o forma mult mai buna. La categoria - 80 kg, sportivul Toma Cristian , cu toate ca este la primul eveniment de genul acesta, a dovedit ca are un mare viitor, in primu meci la castigat dominand continuu adversarul, iar in al doilea meci a pierdut accidentanduse la un genunchi. In asamblu sportivii tulceni au avut o comportare exemplara, dovedind inca o data ca scoala tulceana de arte martiale de contact castiga cat mai mult teren.



Urmatorul obiectiv este Campionatul European de Kumite din Ukraina 2-4 aprilie 2009, unde sportivul tulcean Beznea Romeo ne va reprezenta tara, orasul si clubul.Noi ai tinem pumnii de pe acum!



osu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu