luni, 10 august 2009

CUPA DOBROGEI - DESFASURARE
Duminica 02 august 2009 ora 11.00 la SALA POLIVALENTA din Tulcea a avut loc dupa multi ani un campionat de arte martiale full contact pentru copii numit
'' CUPA DOBROGEI''. Campionatul a fost organizat de DIRECTIA JUDETEANA DE SPORT TULCEA si C.S. ''NIPPON BUDO SPORT''TULCEA. Au mai ajutat la buna desfasurare a acestui campionat, doctorul Suciu Valentin , ca medic al competitiei, SMURD TULCEA, prin asistenta medicala de urgenta pe toata perioada desfasurari competitiei, Boboc Petre administrator al Complexului Marinaru ca sponsor.
Comisia de arbitraj a fost formata din: Potcovuta Aurel 3 Dan, Panuta Nicolaie 2 Dan, Bogdan Istrate 1 kyu, Piti Stere 1 kyu, Feodorov Paul 1 kyu.
Cluburi participante: C.S. ''Shobu'',antrenor principal, sensei Potcovuta Aurel din Constanta cu sectiile: Techirghiol - instructor Hasan Arun 1 kyu, Costinesti - instructor Dinca George, Fetesti - instructor Stoian Stefan 1 kyu, Constanta - instructor asistent Bogdan Istrate. C.S. '' Nippon Budo Sport'' antrenor principal, sensei Panuta Nicolaie 2 Dan : Tulcea - antrenor secund Feodorov Paul 1 kyu, Sulina - instructor Praz Laurentiu 6 kyu.
Probe de concurs si nr de participanti: KATA - categ - 9 ani, 10 participanti, categ - 13 ani, participanti 10, categ + 13 ani, participanti 10. KUMITE (lupta): categ - 9 ani, open, 6 participanti, categ - 13 ani ,2 greutati - 40 kg , 8 participanti si + 40 kg ,6 participanti, categoria + 13 ani, open, 8 participanti.


Campionatul a inceput la ora 11 cu intrarea sportiviilor participanti pe imnul kyokushin karate, a urmat intonarea imnului Romaniei si deschiderea oficiala a competitiei, prezentarea programului, comisiei de arbitraj, cluburile participante. Sa inceput cu proba de kata si finalizare acesteia, a urmat o demonstratie de arte martiale sustinuta de 30 de copii karateka de la clubul nostru condus de senpai Feodorov Paul. In continuare au fost preliminarele de kumite de la toate categoriile pina in semifinale. A urmat o alta demonstratie de kick box si lupta demonstrativa in format K1 executata de doi sportivi de la clubul nostru, Dimanescu Emanuel campion national de kick box si Danielencu Lucian luptator profesionist in circuitul K 1 din Italia. Sa continuat campionatul de kumite cu semifinalele si finalele mici, dupa care sensei Panuta Nicolaie a executat o demonstratie traditionala de kyokushin karate, kata superior SEIENCHIN executat pe muzica cu 3 spargeri de BCA, 2 cate 4 BCA cu tibiile picioarelor stinga - dreapta, si finalizare cu spargerea a 6 BCA in flacari cu tehnica de shuto ( taisul palmei). Campionatul sa incheiat cu cele 4 finale, si premierea. Premierea a fost facuta : locurile I - de doamna directoare a DJS Tulcea , Alina Munteanu, locurile II - de sensei Potcovuta Aurel si locurile III de senpai Feodorov Paul.

Din punctul nostru de vedere consideram ca aceasta Cupa a fost un adevarat succes, am reusit sa ne integram in timpul preconizat de desfasurare, sau dat premii consistenta oferite de DJS Tulcea si clubul nostru, constind in cupe, medalii, genti sport , tricouri , diplome, chiar si certificate de participare la toti sportivii ceea ce nici la Campionatele Nationale nu se dau.

Pe aceasta cale multumim spectatorilor, parintiilor si mass mediei tulcene care au fost alaturi de noi.
osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu