miercuri, 20 aprilie 2011

REZULTATE CAMPIONAT EUROPEAN, UNGARIA 2011




















Marti la ora 02.00 ne-am intors din Ungaria de la Campionatul European de Kyokushin Rengokai.
A fost primul campionat european care sa desfasurat pe durata a 2 zile.
La acest campionat au participat 143 de sportivi din 22 de tari europene.
Lotul tulcean a obtinut urmatoarele rezultate:
Nane Ionela - medalie de aur si titlul de Campioana Europeana la categ juniori
open fete.
Halchin Laurentiu - medalie de argint si titlu de Vicecampion European la categ
juniori baieti + 75 kg.
Leonov Andreea - medalie de bronz si titlu " CEL MAI BUN SPIRIT DE LUPTATOR" la categ de lupta a fetelor senioare.

Campionatul European din Ungaria a fost de un nivel foarte ridicat, tarile cu traditie in kyokushin karate cum ar fi: Ungaria, Rusia, Spania, Olanda au venit cu loturi mari de sportivi si foarte bine pregatiti.
Sportivii tulceni au avut urmatorul parcurs:
Nane Ionela, in primul meci a trecut de o sportiva din Elvetia care a abandonat, iar in finala a invinso prin KO pe o sportiva din Germania.
Halchin Laurentiu, a trecut de un sportiv din Suedia, si unul din Georgia prin KO si in finala a pierdut cu campionul Rusiei la decizie din cauza ca sportivul nostru a fost penalizat de 2 ori pentru lovituri nepermise. Ce este de remarcat ca sportivul nostru are 15 ani si a luptat la categoria de varsta 17 - 18 ani.
Leonov Andreea trebuia in primul tur sa lupte cu o sportiva din Ungaria care din motive necunoscute nu a mai luptat, in al doilea meci a castigat cu campioana Germaniei prin KO sportiva din Germania era mult mai experimentat avand centura neagra cu 2 Dan, in semifinala a pierdut datorita accidentarii de la meciul precedent cu o sportiva din Ungaria care in 2009 a fost loc II la Cupa Mondiala din Osaka.
Urmatorul obiectiv al clubului nostru este Cupa Mondiala din luna iulie in Kazastan,unde vom participa cu sportivele Nane Ionela si Leonov Andreea.
La Campionatul European cat si la Cupa Mondiala lotul de sportivi au fost sustinuti finaciar de Primaria Tulcea si SC Deltacons SA Tulcea, dorim sa le multumim pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.

osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu