duminică, 19 iunie 2011

PREGATIRE WORLD CUP 2011 KYOKUSHIN RENGOKAI
Dupa Campionatul European desfasurat in Ungaria sportivele Nane Ionela si Leonov Andreea au continuat pregatirea pentru obiectivul urmator- Cupa Mondiala de Kyokushin Rengokai din Kazahastan.
In aceste 2 luni sportivele au facut 2 - 3 antrenamente pe zi, un cantonament in orasul Babadag, si 3 verificari ce au constat in multe sparinguri la 2 cluburi prietene conduse de sensei Potcovuta Aurel din Constanta si sensei Milea Nicolae din Galati.
Incepand cu 20 iunie 2011 sportivele vor intra in ultimul cantonament de pregatire de 10 zile in orasul Sulina, dupa care pe data de 2 iulie 2011 ne vom deplasa in Astana, capitala statului Kazhastan pentru a incerca sa obtinem rezultate cat mai bune la acest concurs de nivel mondial la care participa tari cu rezultate notabile in kyokushin karate cum ar fi :Japonia, Rusia, Olanda, Spania, Australia.

Pentru deplasarea la Cupa Mondiala din Kazahastan sportivii sunt sustinuti financiar de firma DELTACONS SA, prin domnul director Stroie Alexandru, si de PRIMARIA TULCEA, prin domnul Primar Hogea Constantin.

Au mai ajutat financiar pe sportivi pentru perioada celor 2 luni de pregatire mai ales in cantonamente urmatorii sponsori: SERVICIU TRANSPORT PUBLIC TULCEA,TERRA CONSTRUCT TULCEA, PENSIUNEA TOPAZ SULINA, PIGCOM. SA BABADAG, SECTIA C.S. NIPPON DOJO SULINA.

Multumim tuturor ce sau implicat sa ne ajute!

osu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu