luni, 10 octombrie 2011

EUROPEAN CUP - 5TH ROMANIAN OPENTot in data de sambata 08.10.2011 la CENTRUL EXPO ARAD INTERNATIONAL, incepand cu ora 14.00 sa desfasurat CUPA EUROPEANA - ROMANIAN OPEN DE KARATE KYOKUSHIN.
La acest eveniment care se afla la a V-a editie au participat 34 de cluburi din 8 tari, cu un numar de 130 de sportivi.
Lotul Clubului NIPPON BUDO SPORT Tulcea a fost format din Nane Ionela, Halchin Laurentiu si Praz Catalin de la Sulina.
Participarea de anul acesta putem s-a spunem ca a fost un adevarat succes, sportivii nostri sau comportat exemplar.
Nane Ionela a participat la categoria + 65 kg kumite fete 16-18 ani si a obtinut titlul de Campioana al categoriei, in ambele meciuri pe care le-a sustinut a castigat fara drept de apel prin ko.
Halchin Laurentiu a participat la categoria + 75 kg kumite baieti 14 - 16 ani si a obtinut titlul de Campion al categoriei, el a sustinut 3 meciuri pe care 2 dintre ele le-a castigat prin ko, si unul la decizia arbitriilor.
Praz Catalin a participat la categoria - 70 kg kumite baieti 14 -16 ani, chiar daca a pierdut din primul meci la decizia arbitriilor el a avut un debut foarte bun. El este la prima participare de campionat, mai ales de nivelul acesta.
Putem sa zicem ca acest Campionat International este cel mai puternic eveniment de genul acesta organizat in Romania pentru juniori si cadeti si suntem foarte fericiti ca am putut participa si lua si rezultate foarte bune.

Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu