marți, 8 noiembrie 2011

DANUBE DELTA INTERNATIONAL CUPSambata 29 octombrie 2011 la Sala Polivalenta din municipiul Tulcea incepand cu ora 9 dimineata pana la ora 21.oo a fost cel mai mare recital de arte martiale din ultimii ani. Organizatia Nippon Budo Sport Tulcea in parteneriat cu principalul finantator al acestui eveniment deosebit PRIMARIA TULCEA, si cu alti sponsori au reusit s-a organizeze un concurs de arte martiale de nivel european.
La cupa " DANUBE DELTA INTERNATIONAL CUP " au participat 19 cluburi din tara cu peste 200 sportivi,ne-au onorat cu prezenta cluburi din orasele Sibiu, Galati, Piatra Neamt, Pitesti, Bucuresti, Bistrita, Cluj, Constanta, Agnita, Organizatia Nippon Budo Sport Tulcea a participat cu trei sectii din trei orase tulcene, Nippon Dojo Tulcea, Ronin Dojo Babadag si Sun Rise Sulina.
Concursul a inceput sambata dimineata la ora 9 cu prezentarea loturilor de sportivi si un recital al asamblului de dansuri populare " Doruletul "a continuat cu proba de kata la cele 11 categ de varsta, dupa care a urmat premierea castigatorilor la probele de kata.
A urmat proba de kumite copii, cadeti, juniori si tineret care sa terminat la ora 17.00 conform programului cu premiere sportiviilor. La ora 18.00 a inceput Gala Seniorilor, la care au fost inscrisi 30 de luptatori la cele 4 categorii. In pauzele dintre reprize au fost demonstratii de karate, autoaparare, spargeri de obiecte dure, si de dansuri sportive.
Dupa terminarea concursului a urmat premierea sportiviilor si mult asteptata Sayonara Party.
La " DANUBE DELTA INTERNATIONAL CUP " sportivii tulceni au obtinut 14 medalii si cupe la proba de kata si 28 de medalii si cupe la proba de kumite.
Consideram ca aceasta prima editie a concursului " DANUBE DELTA INTERNATIONAL CUP " a fost o reusita, dorim sa le multumim tuturor sportiviilor participanti, antrenorilor, parintilor, conducatorilor de club si nu in ultimul rand Primariei Municipiului Tulcea prin d-l Primar Hogea Constantin si tuturor sponsorilor implicati deoarece fara sustinerea lor nu am fi putut organiza acest concurs.
Osu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu