marți, 29 mai 2012

CAMPIONAT EUROPEAN KYOKUSHIN RENGOKAI 2012 - REZULTATE

Ieri seara ne-am intors din Italia de la Campionatul European Kyokushin Karate Rengokai, la acest campionat au participat 154 de sportivi din 18 tari.
Campionatul European din Italia din anul acesta a fost extrem de greu mai ales la categoriile la care era calificat lotul nostru de sportivi deoarece formatul era open ( fara limita de greutate) de aceea majoritatea loturilor sportive participante la aceste categorii au venit cu sportivii inalti si grei si cu rezultate foarte bune la campionatele lor nationale si internationale.
Halchin Laurentiu a obtinut locul III si medalia de bronz la categoria kumite juniori open, el a avut un parcurs extrem de bun, toate meciurile pana in semifinala le-a castigat prin KO, trecand de adversari din Germania, Biolorusia si Olanda si a fost invins de o decizie nejusta a arbitriilor de campionul categoriei care era din Georgia.
Leonov Andreea sa clasat pe locul 5 la categoria kumite feminin open, cu toate ca este o luptatoare de 60 kg ea a castigat un prim meci cu campioana Rusiei o sportiva de 1.78cm si 72 kg, si a pierdut in optimile de finala cu campioana mondiala din Ungaria o sportiva de peste 1.80 si 88 kg.
Tugui Sanda sa clasat pe locul 6, fiind invinsa in optimile de finala de o sportiva din Olanda.
Nane Ionela sa clasat pe locul 8, ea a fost invinsa de o sportiva din Georgia.Cu toate ca nu am reusit sa urcam pe podiumul european cu fetele consider ca  obiectivul l-am indeplinit, acela de a ne clasa in primele 8 sportive ale Europei la categoria open.
Sportivii nostrii sau pregatit 5 luni pentru acest obiectiv si au facut sacrificii de toate felurile ca sa poata sa faca o figura cat mai frumoasa, si-au dorit din toata inima sa ajunga pe podium dar este foarte greu sa te pui cu echipe profesioniste care au loturi largite si dublate de genul Olanda, Kazastan, Rusia, Spania, Elvetia care numai asta fac, doar se antreneaza!
Urmatorul obiectiv este Campionatul Mondial din Japonia, numai faptul ca ne-am castigat de-a lungul anilor dreptul de a participa la acest turneu mondial ne face sa fim foarte motivati.Stim ca acolo o sa vina si alte echipe pe langa cele cu care ne-am intalnit gen Japonia, Brazilia, China, Australia. Dorim sa mergem si sa ne incercam sansa. De luni incepem pregatirea pentru acest turneu mondial, mai ramane sa rezolvam si problema finaciara care este cea mai grava ca sa putem ajunge in Japonia.
Tot de luni Clubul nostru incepe si pregatirile pentru organizarea celei a doua editii a concursului "DANUBE DELTA CUP", un concurs care dorim sa ramana o traditie in orasul si judetul nostru.


 PENTRU A PARTICIPA LA ACEST CAMPIONAT EUROPEAN AM FOST SPRIJINITI FINACIAR DE:  PRIMARIA TULCEA, TERRA CONSTRUCT , ALIMENTCOM .
PE ACEASTA CALE DORIM SA LE MULTUMIM!
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu