marți, 11 decembrie 2012

STAGIUL JUDETEAN DE IARNA - TULCEA 2012

       Perioada 22 noiembrie - 24 noiembrie 2012 in municipiul Tulcea - CLUBUL NIPPON BUDO SPORT a organizat Stagiul Judetean de Iarna. Pe toata perioada stagiului s-au desfasurat 3 antrenamente pe zi, pe finalul stagiului s-a sutinut examenul de promovare in grad pana la nivelul de 5 kyu ( centura galbena cu tresa verde)
       Antrenamentele si examenul au fost conduse de Sensei Panuta Nicolaie 3 Dan ajutat de sempai Feodorov Paul 1 Dan, sempai Praz Laurentiu si sempai Graur Marius. La stagiu au participat 80 de sportivi din sectiile Samuraii Dojo Tulcea, Gladiatorii Dojo Tulcea, Hombu Dojo Tulcea, Shogun Dojo Sarichioi, Ronin Dojo Babadag, si   Sun Rise Dojo Sulina. La examenul de promovarea in grad sau inscris 41 de sportivi pe care l-au si promovat cu foarte bine, pe aceasta cale dorim sa-i  felicitam pentru spiritul de care au dat dovada.
       Dorim sa le multumim parintilor pentru ca ai sprijina pe copii sa invete un sport greu, o cultura bazata pe disciplina si respect, un mod de viata diferit de cel de zi cu zi!
                                                                                                                                                       Osu!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu