marți, 16 aprilie 2013

STAGIU LOCAL DE PRIMAVARA - GALATI 2013

    Perioada 12 - 14 aprilie 2013 in municipiul Galati - Clubul Dao Kan Galati a organizat Stagiul Local de Primavara. Organizatorul acestui important eveniment a fost instructor  Tudor Mihai Valentin ajutat de instructor  Moroianu Gabriel, asistent instructor Ene Roxana si asistent instructor Colisnicencu Daniel.
Pe toata perioada stagiului sau desfasurat 2 antrenamente pe zi, iar in ultima zi s-a tinut si examenul de promovare in grad pana la nivelul de 8 kyu ( centura albastra) inclusiv.
Antrenamentele si examenul de grad a fost condus de sensei Panuta Nicolaie 3 Dan ajutat de senpai Tudor Mihai Valentin 1 kyu, senpai Moroianu Gabriel 1 kyu si senpai Praz Laurentiu 2 kyu din Sulina .
La antrenamentele din perioada stagiului au participat 50 sportivi din 4 sectii ale Clubului Dao Kan din  Galati si una din Braila din care 33 de sportivi sau inscris la examenul  grad.
Sportivii galateni si braileni au demonstrat la antrenamente cat si la examen ca au  spirit kyokushin bine dezvoltat, ca stapanesc tehnicile de karate foarte bine in antrenamentul de kumite au luptat ca adevarati campioni fara sa se menajeze, au dovedit ca  doresc  foarte mult sa promoveze examenul de inaintare in grad cu foarte bine!
Doresc sa-i felicit pe instructori si pe sportivii pentru progresul facut dar si pe parinti pentru sprijinul oferit copiilor de a merge pe calea kyokushin.
Osu!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu