luni, 18 noiembrie 2013

REZULTATE CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE KYOKUSHIN, ORADEA - 2013


        Ne-am intors de la Campionatul European de Karate Kyokushin organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin in perioada 15 - 16 noiembrie, doua zile deoarece au fost foarte multi participanti.
Campionatul European a fost un mare succes, au participat peste 400 de sportivi din 23 de tari, organizatorii au facut ca totul sa fie pregatit in cele mai mici detalii si s-a demonstrat ca si in Romania se poate organiza concursuri la cel mai inalt nivel.

Din lotul Romaniei a facut parte si 3 sportivi tulceni, nu am reusit sa ne urcam pe podium dar cu 2 dintre ei am reusit sa ne indeplinim obiectivul propus, acela de ne clasa in primii 8 sportivi din Europa.
  Visan Costin - kumite cadeti masculin - 55 kg s-a clasat pe locul 5;
  Visan Costin - kata cadeti masculin s-a clasat pe locul 15;
  Marinescu Andreea Roxana - kumite cadeti feminin - 60 kg s-a clasat pe locul 5;
  Dragan Andreea - kumite cadeti feminin - 55 kg s-a clasat pe locul 9;Printre cei mai titrati sportivi romani care au participat la acest Campionat European la kumite seniori masculin Open au fost Marius Ilas care a castigat titlul de Campiona European si Chirila Viviana care a ocupat titlul de Vicecampiona Europeana la kumite seniori feminin Open. Felicitari!


Rezultatele sportiviilor tulceni sunt exceptional de bune chiar daca nu ne-am urcat pe podium, poate avem mai multe pretentii la Visan Costin care este un sportiv cu experienta, dar el a pierdut din cauza unei auto accidentari la mana dreapta,cu siguranta ajungea in finala.
Cu toate ca nu dorim sa devina o scuza sau un motiv tot lotul de cadeti romanesc a fost dezavantajat de regulamentul si protectiile de corp ( care se vad in poze ), sportivii nu aveau voie sa loveasca la gedan           ( picioare) si la corp, exista acele protectii care ingreunau si acelasi timp protejau sportivii.
Cele doua sportive Marinescu A si Dragan A sunt foarte native din toate punctele de vedere ( statura, mobilitate, forta, etc ) dar inca nu au experienta necesara de acest nivel european ca sa urce anul acesta pe podium pe acest regulament.
Multumim Federatiei Romane de Karate Kyokushin pentru increderea, suportul si sprijinul acordat pentru a participa la acest Campionat European.
Deplasarea la Campionatul European a fost sustinuta finaciar de parinti de aceea le multumim din suflet pentru sprijinul neconditionat!

Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu