luni, 2 decembrie 2013

REZUMAT STAGIUL JUDETEAN DE IARNA IN KARATE KYOKUSHIN



       In perioada 28 noiembrie - 01 decembrie 2013 in Tulcea s-a tinut Stagiul Judetean de Iarna in Karate Kyokushin, organizator Nippon Budo Sport, invitat de onoarea si conducatorul antrenamentelor a fost sensei Gliga Marius 3 Dan din Oradea presedintele clubului Garyu Dojo.
Trebuie sa mentionam ca sensei Gliga este unul din primii practicanti de karate kyokushin din Romania, si unul din primii 5 romani ce au promovat examenul de centura neagra 1 Dan in anul 1990.

In perioada celor 4 zile sau tinut cate 3 antrenamente pe zi, tematica stagiului a fost invatarea si aprofundarea  tehnicilor de karate ( blocaje, atacuri ) si kata. Pe toata perioada stagiului la antrenamente au participat peste 100 de sportivi din Babadag, Sulina, Sarichioi, Isaccea si binenteles Tulcea.





Stagiul s-a incheiat duminica 1 decembrie 2013 de Ziua Romaniei cu examen de promovare in grad pana la nivelul de 1 kyu ( centura maro cu tresa neagra ) inclusiv.
Pentru examenul de promovare in grad sau inscris 38 de karateka, comisia de examinare a fost formata din sensei Gliga Marius 3 Dan, sensei Panuta Nicolaie 3 Dan, senpai Feodorov Paul 2 Dan.
Examenul a durat 4 ore, sportivii au fost verificati atat fizic, tehnic, tactic, teoretic cat si la kata, kumite dar si  spargeri ( tameshiwari ). Dupa cele 4 ore examen, toti cei 38 de candidati au promovat examenul de grad.









Sportivii care au sustinut si promovat examenul de grad sunt urmatorii:
             10 kyu ( centura orange )
Avram A, Mihalcea A, Calin A, Apolozan I, Gheorghiev S, Tugui G, Busuioceanu D, Toader M, Colcer A, Arion S, Moldoveanu M, Micu E, Oanca B, Ungureanu A, Danila A, Pericleanu D, Balan A, Cochici I, Nichifor I.
             9 kyu ( centura orange cu tresa albastra )
Manole R, Boboc P, Dragan M, Vijiala A, Tuidea C, Militaru A, Dunaev L, Nichifor C, Onichi I.
             8 kyu ( centura albastra )
Alexandru Cristian, Perijoc Valentin,Bejenaru Alissia,Vizitiu Valentin, Danescu Antonela.
             7 kyu ( centura albastra cu tresa galbena )
Bolohan Ovidiu, Albulescu Denisa, Clinca Madalina.
             6 kyu ( centura galbena )
Bolohan Dorina , Lovin Paul.
             1 kyu ( centura maro cu tresa neagra )
        Praz Laurentiu
Tot la ceremonia de inmanare a certificatelor si centurilor pentru cei care au promovat examenul, s-a inmanat de catre sensei Gliga Marius si sensei Panuta Nicolaie centura si certificatul original venit din Japonia pentru gradul de 2 Dan a lui  senpai Feodorov Paul Iulian in urma examenului promovat in stagiul din vara cu Shihan Yoshikazu Koi 6 Dan.
Trebuie sa mentionam ca senpai Feodorov Paul este antrenor secund al clubului nostru .






Multumim Primariei Tulcea , DJST Tulcea si parintiilor acestor copii minunati care ne sprijina in toate actiunile organizate de clubul nostru!
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu