miercuri, 5 martie 2014

" KYOKUSHIN DAMASHI " - testarea spiritului






       Sambata 15 martie 2014 incepand cu orele 11.00, in sala de sport multifunctionala Teohare Coca-Cozma din comuna Luncavita, Clubul Sportiv Nippon Budo Sport Tulcea in parteneriat cu primaria comunei Luncavita si sub tutela Directiei Judetene de Sport si Tineret Tulcea s-a organizat prima editie a testului de kumite (lupta) full contact denumit " KYOKUSHIN DAMASHI ", in traducere " spiritul drumului ultimului adevar", destinat copiilor intre 5 si 15 ani neimpliniti.

Au fost invitate si au putut sa participe orice club sau sportiv din artele martiale de full contact din judetul Tulcea si judetele invecinate care au respectat regulamentul de desfasurare.
Au participat la acest  eveniment 97 de sportivi,  din  urmatoarele dojo-uri:
Honbu Dojo Tulcea, Ronin Dojo Babadag, Gladiatorii Dojo Tulcea, Sun Rise Dojo Sulina, Hitode Dojo Costinesti, Seito Dojo Buzau, Kanamura Dojo Isaccea, Shogun Dojo Sarichioi,Samuraii Dojo Tulcea.
Din cei 97 de karateka au promovat testul de 30 de kumite 71 de sportivi, si cel de 50 de kumite, 42 de sportivi.





Comisia pentru validarea testului a fost formata din : sensei Popescu Sorin 4 Dan din Buzau, sensei Panuta Nicolaie 3 Dan din Tulcea, si senpai Praz Laurentiu 1 Kyu din Sulina.
Instructorii coordonatori si supraveghetori cu buna desfasurare a luptelor au fost:
senpai Dinca George 1 Dan din Costinesti, Asan Arun 1 Dan din Techirghiol, senpai Dinca Ioana 1 kyu din Costinesti, senpai Graur Marius 1 Kyu din Tulcea si senpai Roman Robert 4 kyu din Tulcea.

Am avut invitati de onoare pe domnul Primar din comuna Luncavita Ilie Stefan, pe domnul Liviu Urlih Director Executiv de la DJST Tulcea si pe domnul ziarist de la ziarul Delta Sergiu Smolii.




Multumim Primariei comunei Luncavita, domnului primar Ilie Stefan pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment, dar si parintilor acestor copii minunati care au participat la acest test de curaj si anduranta.
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu