sâmbătă, 14 martie 2009

Profil de luptator


BEZNEA ROMEO

Este nascut in 1976, 1.8o m, 90 kg, si detine gradul de 2 kyu (centura maro) ,a inceput sa practice kyokushin karate in 1993 la clubul nostru Nippon Dojo sub conducerea lui senpai Panuta Nicolaie iar inainte sa practice kyokushin a mai facut shotokan karate si judo. Din 1999 si pina in 2003 din motivul ca a fost student in Bucuresti sa antrenat si a participat la competitii nationale pentru un club din capitala, dar din 2003 sa reintors in Tulcea.

Putem sa zicem ca Romeo a fost si este sportivul clubului nostru cu cele mai bune rezultate, de-a lungul timpului el a castigat numeroase medalii, cupe si titluri nationale, a fost selectionat de nenumarate ori la lotul national, reprezentind Romania la categ + 90 kg la multe competitii internationale.

Romeo este un luptator foarte talentat, nativ, destul de mobil,foarte rezistent la lovituri,are o viteza de reactie a tehniciilor foarte buna,ai place lupta in format de contraatac, de obicei speculeaza greseala adversarilor si este genul de luptator care are o imaginatie bogata,cautind sa faca spectacol din orice meci.

La ultimul campionat de anul acesta a castigat titlu de campion national, toate luptele pe care le-a avut au fost castigate prin KO. El va reprezenta Romania la toate campionatele internationale de anul acesta, repectiv Campionatul European din 04 aprilie 2009 din Ukraina, si Campionatul Mondial din Japonia, Osaka din 28 iunie 2009,daca va obtine un loc in primii 4 din Japonia se va bate la Olimpiada Kyokushin care va fi in Ungaria in octombrie in 2009.

Pe aceasta cale ai dorim lui Romeo mult noroc si succes si sa aduca titlu de campion european si mondial in Romania, la Tulcea.

osu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu