duminică, 3 aprilie 2011

DESCHIDERE DOJO IN BABADAG









Dupa cum am promis, pe 2 aprilie 2011 la ora 16.oo in sala mare de sport din oras a fost deschiderea oficiala a dojo-ului Nippon Dojo sectia Babadag.
La invitatia clubului in deschidere demonstratiei a venit din partea Consiliului Local domnul primar Ioan Dardac care ne-a urat bun venit in orasul Babadag.
Pogramul demonstratiei a durat 45 de minute,grupul celor 30 de karateka din Tulcea si Sulina ce au facut demonstratia a fost condusa de sempai Feodorov Paul ajutat de sempai Praz Laurentiu si sempai Moise Florentin.
Dupa demonstratie sa tinut si primul antrenament la care sau inscris si participat 24 de copii din orasul Babadag. Antrenamentul a fost condus de sensei Panuta Nicolaie, sempai Feodorov P,si sempai Praz L.
Deschiderea sectiei din orasul Babadag a decurs foarte bine si a fost un adevarat succes, speram sa avem cat mai multi karateka de diferite varste care sa participe si sa obtina cat mai multe rezultate la campionate nationale si internationale si sa aduca multe medalii orasului Babadag, dar mai ales copii sa aiba un mod de viata sanatos practicand arte martiale!

Doresc sa le multumesc tuturor ce sau implicat in acest proiect: domnului primar, viceprimar din Babadag, parintilor copiilor de la salile din Tulcea care ne-au sprijinit din toate punctele de vedere ca sa iasa deschiderea deosebit de frumoasa!
osu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu