marți, 17 iulie 2012

TABARA DE VARA - SULINA 2012



In perioada 09 iulie 2012 - 15 iulie 2012 a avut loc Tabara de Vara anuala de Karate Kyokushin Rengokai organizata de asociatia Sun Rise Dojo Sulina condusa de sempai Praz Laurentiu din cadrul Organizatiei Nippon Budo Sport Romania .
Antrenamentele au fost conduse de sensei Panuta Nicolaie din Tulcea, sensei Domsa Calin din Zalau si de sempai Feodorov Paul din Tulcea.
La antrenamentele din perioada taberii  au participat 80 de sportivi  din Tulcea, Babadag, Sarichioi si binenteles din Sulina.
Pe perioada taberii pe langa antrenamente sau mai desfasurat si alte activitati cum ar fi : Campionatul Judetean Tulcean de Kata Karate Kyokushin Rengokai, campionatul taberii de sumo, excursie in Delta Dunarii, in Padurea Letea, fotbal, jocuri distractive, etc.
In data de 14 iulie 2012 a avut loc examenul de promovare in grad la care sau inscris 60 de candidati pe care l-au promovat in proportie de 100%. Felicitari!
Printre cei care au sustinut si promovat examenul cu foarte bine au fost: sempai Praz Laurentiu si sempai Graur Marius care au promovat la gradul de 2 kyu ( centura maro ), sportivii din lotul tulcean ce ne-au reprezentat cu cinste la campionatele nationale si internationale Halchin Laurentiu 3 kyu ( centura verde cu dunga maro) Nane Ionela si Leonov Andreea - 4 kyu ( centura verde) dar si asistentii instructori Roman Robert si Silai Ionut la gradul de 6 kyu ( centura galbena).
Tabara s-a incheiat cu Sayonara Party la care au participat cei 80 de karateka dar si 50 parinti care au sarbatorit si au fost ca totdeauna alaturi de copii ce au luat drumul artelor martiale, pe aceasta cale dorim sa le multumim.
La buna desfasurarea a Taberii de anul acesta au contribuit: sempai Laur Praz in calitate de organizator, Vila Alga prin domnul Mozaceanu Cristian, Pensiunea Alga 2, firma Razesii prin domnul Vasile Oana in calitate de sponsori, parteneri Primaria Sulina si Directia Taberelor Sulina prin domnul Chiriac Aurelian, MULTUMIM ! OSU!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu