miercuri, 6 martie 2013

CAMPIONAT NATIONAL KYOKUSHIN


Conform calendarului de activitati, in data de sambata 09/03/2013, ora 12.00  va avea loc in Sala Polivalenta din Bistrita " CAMPIONATELE NATIONALE DE KARATE KYOKUSHIN JUNIORI ( 17 - 18 ani ) CADETI ( 13 - 14 ani ), COPII 3 ( 9 - 10 ani ) SI COPII 4 SUB 8 ANI, pe categorii de greutate", organizat de C S Karate Bistrita si Federatia Romana de Karate Kyokushin.
Probele de concurs sunt : kata baieti si fete si kumite knock down ( lupta full contact) pe categorii de greutate si de varsta.
La acest eveniment Clubul nostru participa cu un lot format din 21 de sportivi selectati din 3 sectii : Tulcea, Sarichioi si Babadag.
La acest Campionat National speram la cel putin 6 medalii de aur, printre sportivi care au sanse reale sa urce pe prima treapta a podiumului se numara: Halchin Laurentiu, Mocanu Cristian, Visan Ionut, Nicolaev Tiberiu, Cesarato Andrea, Uncu Vlad, Oniceanu Florian, Moldoveanu Iustinian, Clinca Madalina dar si ceilalti sportivi sunt sigur ca o sa traga tare sa faca figuri cat mai frumoase pentru judetul nostru.
Sportivele din sectia Nippon Shogun Dojo Sarichioi sunt la debut pentru acest Campionat National dar sunt foarte hotarate sa plece cu cat mai multe medalii din Bistrita.
Cu sportivii se vor deplasa si o galerie inimoasa formata din 18 parinti.
Deplasarea sportiviilor este sustinuta finaciar exclusiv de parinti si dorim pe aceasta cale sa le multumim pentru increderea de care dau dovada pentru ca acesti copii minunati sa urmeze KARATE KYOKUSHIN.
Mult succes copii si suntem convinsi ca o sa faceti o impresie frumoasa la nationale!
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu