vineri, 16 august 2013

TABARA JUDETEANA ANUALA DE VARA , SULINA - 2013

    Ca in fiecare an  senpai Laurentiu Praz instructorul coordonator de la Sun Rise Dojo Sulina a organizat Tabara Judeteana de Vara 2013 in perioada 08 - 14 iulie 2013.
    Din motivul ca inainte cu o saptamana a fost Stagiul National de Vara la Tulcea anul acesta nu au fost foarte multi participanti, dar destui ca fie o tabara de antrenamente si distractie extrem de reusita.
    La tabara de anul acesta au participat 65 de persoane din care 40 de sportivi din Tulcea, Babadag, Sarichioi, Isaccea si binenteles din Sulina.
   Tabara si antrenamentele au fost conduse de sensei Panuta Nicolaie 3 Dan, senpai Feodorov Paul 2 Dan si senpai Praz Laurentiu 2 kyu, din programul nu au lipsit antrenamentele pe plaja, in apa si traditionalul concurs de sumo pe categorii de greutate.
    Prima excursie din aceasta tabara au fost Lacurile Rosu si Rosulet unde sportivii Oniceanu Florian si Cobzariu Teodor au dat un adevarat recital de pescuit la care au prins o galeata de peste pe care domnul Dan Andrei un tatic extraordinar ne-a facut o saramaura de ne-am lins pe degete.
    A doua excursie a fost in baia de nord a golfului Musura din Marea Neagra unde am vazut coloniile de pelicani si alte pasari, dupa care am iesit in bara Sulina ( unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra), am incheiat excursia la plaja de la Farul Sulina unde ne-am balacit cu totii.
    Am incheiat Tabara cu traditionala Sayonara Party sambata seara unde toata lumea a dansat, cantat si distrat.

























     Dorim sa multumim lui senpai Laurentiu Praz pentru organizare si colaboratorilor sai : domnului Mozaceanu Cristian administrator la Vila Alga, domnilor directori Urlih Liviu si Chiriac Aurelian de la Tabara Sulina, domnului Oana Vasile de la firma Razesii.
                                                                                                                                            Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu