marți, 19 noiembrie 2013

SULINA - 23 DE ANI IN ARTE MARTIALE






        Vineri 22 noiembrie 2013 incepand cu ora 17.00 la Sala Polivalenta ( pe strada a VI a ) din orasul Sulina, C.S Nippon Dojo, sectia Sun Rise Dojo Sulina a organizat un spectacol aniversar cu ocazia implinirii a 23 de ani de arte martiale in orasul Sulina si 5 ani de la redeschiderea clubului sub conducerea lui senpai Praz Laurentiu din care nu au lipsit demonstratii de arte martiale, cantece, dansuri dar si un spectacol de majorete.




" Vinovat " de toate acestea, adica organizatorul este senpai Praz Laurentiu instructorul sportiv a dojo-ului din orasul Sulina.











Invitati la acest eveniment important au fost sensei Panuta Nicolaie 3 Dan kyokushin, senpai Feodorov Paul 2 Dan Kyokushin dar si cel mai mic uchideshi luptator Panuta Albert cu numele de scena " Aby ".

Trebuie sa reeamintim ca bazele karateului kyokushin legal au fost puse prima oara in orasul Sulina de sensei Panuta Nicolaie in mai 1990, primii elevi au fost si primii luptatori Cojocariu Victor, Stalianoi Valentin, Praz Laurentiu, Ivan Adrian, Barbu Romeo s.a.
Dojo-ul sulinean a fost condus de sensei Panuta Nicolaie intre anii 1990 - 1994, din anul 1994 pana in anul 2003 a fost condus de senpai Stalinaoi Valentin, a urmat o pauza de cativa ani in care nu sa mai facut karate din motive obiective, iar in anul 2008 sectia de arte martiale a fost reeactivata de senpai Praz Laurentiu. Din 2008 pana in ziua de astazi dojo-ul din Sulina initiaza copii si adulti in tehniciile de karate si modul de viata japonez dar participa si la campionate judetene si nationale cu rezultate notabile.

Evenimentul de vineri s-a continuat si sambata cu un seminar de doua antrenamente conduse de cei doi invitati.








Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu