luni, 29 decembrie 2014

STAGIUL JUDETEAN DE IARNA, TULCEA - 2014



             In perioada  11 - 14 decembrie 2014, a avut loc in municipiul Tulcea, Stagiul Judetean de Karate Kyokushin, organizat de C.S. Nippon Dojo Tulcea, antrenamentele au fost conduse de invitatul de onoare, sensei Popescu Sorin 4 Dan din Buzau si de gazda stagiului, sensei Panuta Nicolaie 3 Dan, ajutati de sempai Praz Laurentiu 1 Dan din Sulina si sempai Graur Marius 1 Dan din Tulcea.
Seminarul a constat in 8 antrenamente in cele 4 zile care sau tinut in Sala Polivalenta din orasul Tulcea, antrenamentele au fost structurate pe mai multe module care sa cuprinda conditie fizica, kehon, si kata.
La seminariu au participat 80 de sportivi din Sulina, Sarichioi, Sabangia, Niculitel, Isaccea, Babadag, Luncavita, Macin, Jijila si binenteles din Tulcea.
Duminica 14 decembrie 2014 incepand cu ora 08.00, in sala de sport C.S.S. Tulcea a avut loc examenul de promovare in grad, la care au participat 53 de karateka,
Examenul a durat 4 ore, comisia de examinare a fost formata din sensei Panuta Nicolaie si sensei Popescu Sorin 4 Dan care a si condus examenul.
Sportivi au fost examinati la cele 5 capitole din programa de verificare din karate kyokushin, conditie fizica, budo, kehon, kata si kumite.
Dupa cele 4 ore de examinare, toti karateka au promovat examenul, unii cu foarte bine altii cu satisfacator, in functie de cat si-au dorit sau straduit de a obtine un calificativ cat mai bun.






Rezultatul examenului:

10 kyu ( centura orange)
Serban Alexandru, Ghemisi Robert, Ungureanu Stefan, Uncu David, Vizitiu Robert, Mihalcencu Matei, Feodotov Ovidiu, Coban Remus, Bobocea Gabriel, Pencu Marc, Saveli Alexandru, Danaila Gabriel, Profir Andu, Tugui Alexandra, Iordache Rares, Buhum Andrei, Stoian George, Eftimie Stefan, Pricop Andrei;

9 kyu ( centura orange cu tresa albastra)
Teodorof Sebastian, Sandu Florin, Busuioceanu Daria, Oanca Bogdan, Zburlea Darius, Mihai Paul, Stoica Mihai, Petre Robert, Filipoiu Andrei, Catalinoiu Gociman Ingrid, Eftimie Alexandru, Andrabulea Rares, Mihai Alexandru, Nichifor Alexandra, Tandara Diana;

8 kyu (centura albastra) 
Petcu Andrei, Busurca Alexandru, Danila Andrei, Tuidea Catalin, Botezatu Eduard, Marcu Georgiana;

7 kyu ( centura albastra cu tresa galbena)
Militaru Adrian, Bejenaru Alissia, Stir Marian Vasile, Vizitiu Valentin;

6 kyu (centura galbena)
Tincoca Luca, Clinca Madalina, Sandu Sebastian, Dragan Andreea;

5 kyu ( centura galbena cu tresa verde)
Uncu Vlad Constantin, Radulescu Lucian

4 kyu ( centura verde)
Rotariu Adrian Sebastian

3 kyu ( centura verde cu tresa maro)
Roman Robert, Praz Catalin








Dupa examen s-a tinut traditionala Sayonara Party la Restaurantul Marinarul, unde au participat 100 de parinti si copii care au venit sa sarbatoreasca  rezultatul acestui mare eveniment.




Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu