marți, 3 martie 2015

CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE KYOKUSHIN, TG MURES - 2015






Conform calendarului de activitati a Federatiei Romane de Karate Kyokushin, sambata 28 februarie 2015, in Sala Polivalenta din Tg Mures incepand cu ora 13.00 s-a desfasurat Campionatul National de Karate Kyokushin destinat juniorilor ( 17 - 18 ani ) si seniori ( peste 19 ani ) la probele de kata si kumite ( lupta full contact ) masculin si feminin pe categorii de greutate.
Organizatorii acestui eveniment important au fost CS Tiger Dojo Tg Mures prin sensei Traian Dumbravea si Federatia Romana de Karate Kyokushin.
Campionatul a fost foarte bine organizat de cele organizatii  din toate punctele de vedere, dar mai ales competitional cu noile regulamente introduse. Meciurile sau desfasurat in sistem "turneu", adica sportivii au luptat fiecare cu fiecare, care a dat un plus de spectacol si uzura sportiviilor.


Lotul de sportivi a clubului nostru a fost format din urmatorii: Panuta Nicolaie, antrenor, Visan Costin 16 ani, Visan Ionut 14 ani, Nicolaev Tiberiu, 15 ani, Marinescu Roxana Andreea, 16 ani, Dragan Andreea, 17 ani, Marcu Georgiana 15 ani, Vesparu Mihai, 20 ani, Eftimie Stefan , 38 de ani.
Cu toate ca s-a participat cu un lot mai "tineri ca varsta" pentru categoriile disputate, sportivii clubului nostru sau comportat exemplar, au dovedit ca sunt pregatiti bine din punct de vedere fizic, tehnic, tactic, au atitudine, spirit dar sunt pregatiti si pentru a lupta la un nivel mai ridicat de varsta.
Clubul a participat cu un lot de 8 sportivi, obtinand 2 medalii de aur, 3 de argint, 2 bronz si un loc IV, deci un total de 7 medalii din 8 sportivi, ceea ce inseamna ca un rezultat exceptional.


Rezultatele au fost urmatorele:

Seniori :
Vesparu Mihai - loc 1, medalie de aur - kumite seniori masculin - 70 kg - grupa B;
Eftimie Stefan - loc 3, medalie de bronz - kumite seniori masculin - 80 kg - grupa B;

Juniori:
Costin Visan - loc 1, medalie de aur - kumite juniori masculin - 65 kg;

Nicolaev Tiberiu - loc 2, medalie de argint - kumite juniori masculin - 60 kg;
Marinescu Roxana Andreea - loc 2 , medalie de argint - kumite juniori feminin + 60 kg Open;
Dragan Andreea - loc 2, medalie de argint - kumite juniori feminin - 60 kg;
Visan Ionut - loc loc 3, medalie de bronz - kumite juniori masculin - 60 kg;
Marcu Georgiana - loc IV - kumite juniori feminin + 60 kg Open;

Nu am fi putut sa ne deplasam la acest campionat fara sprijinul finaciar  al parintiilor, care ca de fiecare data  ne sprijina neconditionat, de aceea le multumim din suflet!!
Felicitari sportiviilor pentru daruire, atitudine si bineteles rezultate si le uram mult succes in anul 2015, ne astetapta un an greu, iar primul obiectiv este Campionatul European din Moscova.
Osu!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu