joi, 13 august 2009

TABARA DE VARA - AUGUST 2009
















































































Dupa 7 ani am refacut traditionalul seminar de vara cu locatia - SULINA. Seminarul a fost condus de sensei Panuta Nicolaie, sensei Trandaf Andi si senpai Feodorov Paul. La tabara au participat 44 de persoane, iar la antrenamente au luat parte 32 de karateka de diferite varste. Au fost 2 antrenamente pe zi unul la ora 7 dimineata si unul la ora 18 pe toata perioada seminarului, iar in ziua sosiri adica luni, chiar un antrenament de noapte la ora 01.00.
Antrenamentele sau desfasurat in diferite locatii, sala liceului Jean Bart, terenul de fotbal al liceului, pe plaja din orasul Sulina sau chiar si in Marea Neagra.
Simbata la ora 17.00 a avut loc examenul de grad pentru 22 de karateka, si tot simbata incepind cu ora 21.00 pe o frumoasa terasa numita Tip - Top sa tinut Sayonara Party , unde toti participantii, instructori, sportivi, parinti si invitati au incheiat tabara in modul cel mai placut.
Pe linga antrenamente, participanti la tabara din orasul Sulina si-au petrecut cele 6 zile in diferite moduri, sau facut 2 itinerarii, unul la lacurile Rosu si Rosulet, acolo au pescuit, au facut baie in canale sau in lacul Rosu al doilea traseu a fost la Letea si in padurea Letea, participantii la tabara, au mai facut plaja, au pescuit, au jucat tenis, baschet , in fiecare seara sau plimbat pe frumoasa faleza din orasul Sulina.
Tabara a fost benefica din toate punctele de vedere, si-a atins obiectivele, sau imbinat utilul cu placutu si promitem ca la anu va fi si mai frumos.
osu

Un comentariu: