joi, 7 iulie 2011

SAYONARA TABARA DE VARA 2011

























Dupa cum am anuntat in perioada 27 iunie - 03 iulie 2011 a avut loc traditionala Tabara de Vara 2011 din orasul Sulina. Au participat la aceasta tabara 62 de sportivi plus 14 parinti din orasele Tulcea, Sulina si Babadag. Putem sa afirmam ca aceasta tabara a fost una dintre cele mai reusite, cu toate ca nu am avut de partea noastra vremea, in schimb ne-am simtit ca intr-o mare familie.
In fiecare zi sau tinut cate 2 antrenamente, marti a fost si un antrenament de noapte desfasurat intre orele 01.oo - 02.oo, antrenament condus de sensei Panuta Nicolaie si sempai Feodorov Paul.
Miercuri s-a facut o excursie in delta cu barci de agrement si in padurea Letea cu doua microbuze decapotabile gen safari care au avut un mare succes la micii karateka.
Joi dimineata s-a sustinut examenul de promovare in grad, examen la care au participat 42 de candidati, care a fost promovat de toti sportivii dar si de instructori, pe aceasta cale ai felicitam!
Printre cei care au sustinut examenul de grad si l-au promovat cu felicitari: sempai Praz Laurentiu - 3 kyu, sempai Varnavici Vasile - 3 kyu, sempai Tugui Bogdan - 2 kyu, sempai Tugui Sanda - 3 kyu, otagai Praz Catalin - 5 kyu.
Tot joi incepand cu orele 19.oo sa tinut Sayonara Party, unde maestru de ceremonie si bucatar deosebit a fost domnul Stegaru Ion, tatal unui mic karateka, sportivii au dansat, cantat si distrat.
Vineri si sambata antrenamentele au fost conduse de sempai Feodorov Paul si sempai Moise Florentin, tema antrenamentelor au fost: un campionat de sumo, tehnici executate in mare, procedee de autoaparare si ju - jutsu.
Aceasta Tabara de Vara a fost organizata de sempai Praz Laurentiu, ajutat pentru buna desfasurare de Pensiunea Alga, administrator d-l Mozaceanu Cristian, SC Razesii, administrator d-l Oana Vasile, Tabara Sulina d-l Director Chiriac Aurelian, Primaria Sulina d-l Primar Dimitriu Aurel, Liceul " Jean Bart" Sulina d-l Director Andrei Victor, pe aceasta cale dorim sa le multumim pentru sprijinul acordat.
In speranta ca in anul 2012 Tabara o sa se desfasoare cel putin la fel de bine ca in acest an, si poate o sa avem un sprijin finaciar sa aducem ca invitat de onoare si un mare maestru japonez conducerea Clubului ureaza mult succes in activitatea artelor martiale tuturor membrilor.
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu