luni, 18 iulie 2011

SUPORTERILOR NOSTRI





După rezultatele excepţionale obţinute de Ionela Nane şi Andreea Leonov la Campionatul European din Ungaria, ţinta noastră a fost, evident, cea de-a doua ediţie a Cupei Mondiale de Kyokushin Rengokai din Kazahstan, planificată pentru data de 6 iulie a.c.Din păcate pentru NIPPON BUDO SPORT şi pentru Tulcea, cele două luni de pregătire fizică intensă nu şi-au găsit răsplata pe podiumul din ceea mai mare sală a sporturilor din Astana, care poate primi în tribune 10.000 de spectatori , datorită unui mare ghinion şi a unei mari neglijenţe,pe care ne-o asumăm,astfel încât delegaţia tulceană nu a reuşit să se îmbarce pentru zborul spre Kazahstan.

Dacă pierderea materială suferită va fi compensată în timp, ne va fi greu să uităm că am fi putut fi alături de alţi 120 de karateka din 32 de ţări, într-o competiţie prestigioasă, organizată de unul dintre „stâlpii” Kyokushin - Shihan Taijimurat Naizabekov.Regretul nostru este cu atât mai mare cu cât atât Ionela, cât şi Andreea, sunt în plină formă fizică şi ar fi avut şanse să le învingă la categoria lor de greutate pe premiatele Kanan Yarolmaz din Olanda şi Airi Masuyama din Japonia.

Dar , ţinând cont de faptul că întotdeauna ceea ce nu ne distruge, ne face mai puternici, ne vom simţi motivaţi pe viitor de această experienţă neplăcută şi vom munci şi mai mult pentru a ne atinge ţinta.

Mulţumim tuturor tulcenilor care au fost sufleteşte alături de noi şi îi asigurăm că vom face tot ce depinde de noi ca să fie mândri de lotul de Karate Kyokushin Rengokai!

De asemenea, mulţumim celor care au asigurat sprijinul financiar pentru deplasarea în Kazahstan - firma DELTACONS SA, prin domnul director Stroie Alexandru, si PRIMARIA TULCEA, prin domnul Primar Hogea Constantin – şi pentru perioada de pregătire din cantonamente : SERVICIU TRANSPORT PUBLIC TULCEA,TERRA CONSTRUCT TULCEA, PENSIUNEA TOPAZ SULINA, PIGCOM. SA BABADAG, SECTIA C.S. NIPPON DOJO SULINA.

presedinte Club Panuta Nicolaie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu