marți, 29 octombrie 2013

REZULTATELE DE LA CAMPIONATUL INTERNATIONAL DIN UKRAINA - 2013

   

   

                In perioada 24 - 28 octombrie 2013 o delegatie de 8 sportivi si 2 antrenori de la clubul nostru s-a deplasat in Uzhgorod, Ukraina pentru a participa la The Open International Championship Of Kyokushinkai Karate, campionat de kumite ( lupta full contact ) destinat copiilor, cadetiilor si junioriilor.
In aceasta  competitie au participat peste 180 de sportivi din Biolorusia, Georgia, Rusia, Armenia, Romania  si Ukriana ( Uzghorod, Kiev, Odessa, Ivano-Francisk, Loviv).


La aceasta puternica competitie sportivii nostrii au obtinut urmatoarele rezultate:
 1. Visan Costin - Loc I -  categoria 14 - 15 ani baieti sub 60 kg.
 2. Nicolaiev Tiberiu - Loc I - categoria 14 - 15 ani baieti sub 50 kg.
 3. Uncu Vlad Constantin - Loc I - categoria 8 - 9 ani baieti  peste 30 kg Open.
 4. Militaru Adrian - Loc I - categoria 8 - 9 ani baieti sub 30 kg.
 5. Sandu Sebastian Gabriel - Loc II - categoria 10 - 11 ani baieti peste 45 kg Open.
 6. Calcan Andrei Cristian - Loc III - categoria 12 - 13 ani baieti sub 40 kg.
 7. Marinescu Andreea Roxana - Loc III - categoria 14 - 15 ani fete Open.
 8. Dragan Andreea - Loc IV - categoria 14 - 15 ani fete Open.





Sportivii nostri sau comportat exceptional in lupta, au tinut cont de indicatiile antrenoriilor, deoarece nu am mai participat niciodata la un concurs extern cu sportivii sub 14 ani am urmat o tactica de lupta mai  dura decat in Romania. De aceea luptele au fost extrem de agresive si ko au fost la fel.
Pana in finale sportivii au avut cate 4 lupte prin care au trebuit sa demonstreze ca sunt cei mai buni ca sa nu dam prilej arbitriilor ca sa ia o decizie gresita in defavoarea noastra si in avantajul sportiviilor din tara gazda.
La finalul acestui turneu martial am fost  felicitati de presedintele Organizatiei Ukrainene Shihan Stanislav Shmat care ne-a spus ca am fost cea mai puternica si tehnica echipa.












Competitia a fost foarte bine organizata din toate punctele de vedere, cu toate ca nu a avut nimic din grandoarea competiilor organizate de tarile occidentale, s-a respectat cu strictete programul concursului.
Competitia s-a desfasurat pe 2 tatami ( doua suprafate de lupta ) a inceput la ora 10.00 cu deschiderea oficiala, imnul Ukrainei, prezentarea participantilor, pentru Romania a tinut un discurs Shihan Bradu Gheorghe 5 Dani care a fost si el prezent, dupa care sau desfasurat preliminariile pana la ora 13. A urmat pauza de masa de o ora, dupa care sa continuat cu semifinale si finale pana la ora 16.30, dupa care a urmat premierea.
Deplasarea la aceasta competitie internationala a fost posibila datorita sustinerii parintiilor, a clubului Nippon Budo Sport, dar si a unor oamenii de suflet care iubesc copii si artele martiale, pe aceasta cale le multumim tuturor.






Osu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu