marți, 30 decembrie 2014

BILANT 2014             Anul 2014 a fost un an extrem de greu, cu urcusuri si coborasuri, cu satisfactii si dezamagiri, dar la sfarsit de an cand s-a tras linie, am realizat ca am facut progrese remarcabile din toate punctele de vedere.
Tot ce ne-am propus ca obiective, am reusit sa le realizam, chiar la alte capitole am reusit sa punctam  cu foarte bine si sa ne depasim.
In anul 2014 am participat la campionatele nationale si Cupa Romaniei din cadrul Federatiei Romane de Karate Kyokushin si am obtinut rezultate bune si foarte bune, datorita acestor rezultate clubul nostru s-a clasat pe un locul 3 in clasamentul Cluburilor.
In 2014 am participat la 4 cupe de nivel national unde am reusit tot timpul sa ne clasam in primele echipe.
La capitolul participari internationale am reusit sa participam cu sportivi din cadrul clubului la doua campionate europene, unul in Spania si altul in Lituania,  unde sportivi nostri sau clasat in primii opt sportivi, sau chiar sa obtina rezultate pe podium.

Pe plan judetean si national am reusit sa organizam editia a IV a a Cupei Danube Delta unde au participat 300 de sportivi din toata tara, Cupa Oyama la Sulina, Cupa Ronin la Babadag, Cupa Mos Craciun La Tulcea si testul de 30 si 50 de kumite pentru copii " Kyokushin Damashi " la Luncavita. Tot la Luncavita cu ajutorul autoritatilor am deschis un dojo nou in care se antreneaza 30 de copii din comuna si imprejurimi.
La capitolul stagii am reusit sa mentinem nivelul de pregatire si examinare, am organizat un stagiu de vara la Luncavita, unul de primavara la Tulcea, si unul de iarna tot la Tulcea, unde l-am avut invitat pe sensei Popescu Sorin 4 Dan din Buzau, si binenteles, traditionala Tabara de vara de la Sulina.

Tot in acest an am participat la un stagiu de pregatire si examen de centuri negre la Bucuresti, in care instructorii de baza a clubului Marius Graur si Praz Laurentiu au obtinut centura neagra cu un Dan (shodan).

La Tabara de la Sulina au mai fost promovati la gradul de 2 kyu (centura maro ) deci si ca asistenti instructori sportivii Mocanu Cristian si Visan Costin.


In cadrul clubului nostru s-a deschis si o sectie de kick box - thai box - box, instructor Dimanescu Emanuel la care sau inscris peste 30 de sportivi si speram la anul sa intram in circuitele sportului cu manusi.


Politica, linia scopul si obiectivele clubului nostru va ramane aceeasi ca si pana acum, iar in  anul 2015 chiar sa ne depasim, vom cauta sa ne antrenam cat mai bine, sa ne depasim limitele,  sa facem sport martial (competitii), dar sa tinem si linia de Budo (disciplina, respect, loialitate, onestitate, modestie, etc) si tot ceea ce implica, sa participam la concursuri cat mai puternice, sa organizam evenimente cat mai multe si de nivel cat mai ridicat din toate punctele de vedere, sa dezvoltam scoala de karate ca educatie, sport de masa si mod de viata, sa dezvoltam academia de arte martiale ca nivel de performanta cat mai ridicat.
 Conducerea Nippon Budo Sport Tulcea doreste sa multumeasca sportiviilor pentru detereminarea, hotararea si atitudinea din competitii si pregatire, parintiilor pentru sprijinul oferit acestor copii minunati care au lasat jucariile si papusile pentru a devenii sportivi, samurai si luptatori, autoritatilor mai ales Primariei Tulcea si DJST Tulcea,care s-a implicat in activitatile sportive organizate de noi, partenerilor din Tulcea dar si din tara, mass mediei tulcene, ziarul "Delta", radio KissFM, radio Delta ProFm, sponsorilor si tuturor prietenilor nostrii care au incredere in noi si ne sprijina neconditionat .

Osu!

Nippon Budo Sport
   TulceaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu