marți, 30 decembrie 2014

PREMIERE SPORTIVI 2014 DE D.J.S.T. TULCEA







               Joi 18 decembrie 2014, incepand cu ora 13.00, pe scena teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea, a avut loc " Gala Laureatilor ", eveniment la care sunt premiati cei mai buni sportivi a judetului Tulcea.
In primii 10 sportivii ai judetului la sporturi neolimpice au fost premiati si 4 sportivi de la clubul nostru, acestia sunt: Mocanu Cristian, Dragan Andreea, Visan Costin si Marinescu Roxana Andreea.
Pentru aceste rezultate exceptionale in anul 2014 dorim sa le multumim Primarie Tulcea, Directiei Judetene Sport si Tineret Tulcea, sponsorilor Hotel Atlantis, SC JT Grup, SC Rominsol, SC Terra Construct si nu in ultimul rand parintiilor care ne-au sprijinit neconditionat din toate punctele de vedere!
La decernarea premiilor organizata de DJST Tulcea, clubul nostru a fost invitat sa sustina si un moment demonstrativ foarte frumos de  tehnica, kata sincron, lupta la scut si de spargeri de obiecte dure la care si-au adus aportul pe langa sportivii premiati si urmatorii sportivi: Visan Ionut, Agheorghesi Virgil, Botezatu Edurad, Uncu Vlad, Militaru Adrian, Busurca Alexandru, Oniceanu Florian si Panuta Albert, care la randul lor au primit cadouri de la Mos Craciun.
Multumim domnului Director Liviu Urlih si doamnei Moruzov Elena!
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu