miercuri, 7 ianuarie 2009

1st OPEN EUROPEAN CHAMPIONSHIP


Primul Campionat European Open de kumite seniori si senioare de pe IKO KYOKUSHIN UNION ,a fost organizat de Romania.

Organizator:Bradu Central Dojo Romania

Locul:Sports Hall,Theater Square , Sibiu ,Romania

Data :7 septembrie 2008 ,ora de incepere 14.30

Tari participante:18 -Austria,Belgia ,Danemarca ,Finlanda ,Georgia , Germania ,Grecia ,Anglia , Olanda , Ungaria , Italia , Norvegia ,Polonia , Spania , Suedia , Elvetia ,Ukraina , Romania.
Ca reprezentanti a ALL JAPAN KYOKUSHIN UNION au supervizat Campionatul shihan Shigeru Tabata 8 dan,director organizatie,shihan Yoshikazu Koi 6 Dan ,director promovare examene grad,sensei Vera Shichinohe 3 dan , secretar organizatie.

Rezultate:kumite seniori: Locul I -Jonathan Tineo -Spania

Locul II- Mihalache Iodan Daniel - Romania

Locul III-Hermann Laschak -Germania

kumite fete : Locul I - Canan Yorumaz -Olanda

Locul II -Mimmi Bonegrin -Suedia

Locul III -Tea Tkvatsiria -Georgia

Mihalache Iordan Daniel , ce a reprezentat Romania,este sportiv al clubului nostru,el a avut de luptat in prima runda pe un reprezentat al Greciei.

A inceput lupta in forta reusind intr-un minut sa castige prin 2 wazari( jumate de punct) prin lovituri la cap cu jodan mawashi.

In runda a doua a avut ca oponent pe unul din reprezentanti Ukrainei,castigind in prima repriza prin 2 wazari cu tehnica de shita tsuki.

In semifinale Mihalache a avut de luptat cu reprezentantul Germaniei, care a obtinut locul 3,dupa 2 reprize disputate la maxim, a castigat in a doua repriza prin wazari.

In finala a avut de luptat cu experimentatul Tineo,care este multimplu campion al Spaniei,si clasat in primii 8 luptatori de la Campionatele Mondiale din Japonia din 2008.Mihalache este un luptator chiar daca are 8 ani de kyokushin,nu are o experienta competionala internationala ,de aceea a fost dominat tactico-tehnic,pierzind in prima repriza prin wazari.

Cu toate acestea speram ca pe viitor Mihalache si membrii clubului nostru sa facem fata cu succes competitiilor nationale si internationale.

osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu