duminică, 18 ianuarie 2009

SEMINARIU KYOKUSHIN


In perioada 19-21 septembrie 2008, conducerea Clubului nostru a organizat primul stagiu de kyokushin karate dupa 2002. Cei care au condus acest stagiu au fost sensei Szolt Barna 4 Dan din Ungaria si sempai Panuta Nicolaie 2 Dan. Sau tinut 3 antrenamente pe zi in zile de 19 si 20 septembrie,si pe 21 septembrie 2008 , incepind cu ora 09.oo sa tinut examenul de grad.La seminariu au pariticipat 21 de karateka de diferite varste, cel mai mic avind 6 ani.Pentru examenul de grad sau inscris si promovat 11 sportivi. Printre cei care au sustinut examenul de grad a fost Feodorov Paul care a trecut testul de 2 kyu (centura maro),si Mihalache Iordan Daniel,proaspatul vicecampion european, care a trecut testul de 4 kyu (centura verde). Cu ocazia asta,conducerea clubului a hotarat si promovarea sportivului Feodorov Paul in functia de instructor al Clubului, el fiind si antrenor de arte martiale de contact categoria a-V-a,specialitate kyokushin karate.

Cu ocazia aceasta, Clubul Nippon Dojo sa imbogatit cu 5 centuri 10 kyu,una 9 kyu,una 7 kyu,doua 6 kyu,una 4 kyu si una 2 kyu.

In modul acesta noi ai felicitam, si le uram sportiviilor celor care au promovat examenul de grad sa ajunga la culori cat mai inchise, adica la centura neagra.

osu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu