miercuri, 24 octombrie 2012

TEAM NIPPON BUDO SPORT ROMANIA

Lotul ce va reprezenta Romania, Tulcea si binenteles Clubul nostru la WORLD TOURNAMENT KARATE in perioada 10 - 11 noiembrie 2012 este format din antrenor Panuta Nicolaie si sportivii Feodorov Paul Iulian, Mihalache Iordan Daniel si Leonov Andreea Alexandra.

FEODOROV PAUL IULIAN - 36 ani, 1.80m, 84 kg, centura neagra 1 Dan, practica karate kyokushin din anul 1993.

MIHALACHE IORDAN DANIEL - 27 ani, 1.80, 80 kg, centura verde, practica karate kyokushin din anul 1999.

LEONOV ANDREEA ALEXANDRA - 23 ani, 1.70, 60 kg, centura verde, practica karate kyokushin din anul 2009.

Toti cei 3 sportivi au experienta competitionala si rezultate la nivel national si international, ei sau pregatit pentru acest important turneu din luna ianuarie. Din luna august au inceput un ciclu de pregatire de 3 antrenamente pe zi - 6 zile pe saptamana, duminica fiind singura zi destinata pentru odihna si refacere.
Turneul din Japonia este o competitie extrem de puternica, sportivii nostrii nu sau mai intalnit in concursuri cu sportivi din Japonia, Brazilia, Australia, si sunt dezavantajati la greutatea corporala, ambii luptatori sunt sub 85 kg si Leonov este sub 60 kg, campionatul fiind Open este normal ca sa fie avantajati sportivii foarte grei si puternici cum sunt sportivii din Rusia, Brazilia, Australia, Olanda, Suedia care au sportivi extrem de masivi, dar si acum 3 ani am fost cu sportivul Beznea Romeo in Japonia la Cupa Mondiala si am reusit sa facem o figura frumoasa si ne-am intors cu locul III, el reusind sa invinga in cele 4 meciuri sportivi din Japonia si in semifinala pe renumitul Jonathan Tineo din Spania, multiplu campion european si multi ani la rand in primii 4 sportivi mondiali, Romeo a pierdut la decizie in fata unui sportiv din Japonia cu 10 ani mai tanar care a si castigat Campionatul Mondial din 2009.
Mergem in Japonia cu speranta de a face o figura frumoasa, sa ne vindem scump pielea si sa incercam sa ne clasam in primii 8 sportivii mondiali sau de ce nu sa urcam chiar pe podium cu unul din sportivi.
La momentul acesta mai avem de rezolvat o singura problema, banii pentru diurna zilnica pentru sportivii pe toata perioada din Japonia.
Dorim sa multumim Primariei Tulcea, Consiliului Judetean Tulcea pentru sprijnul finaciar acordat pentru achizitionare  biletelor de avion pentru sportivi.
Multumim domnului director Pohariu de la DIAP Tulcea si domnului director Sopov de la STP Tulcea pentru     sprijinul logistic acordat pentru a putea sa ne desfasuram in bune conditii antrenamentele.
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu