luni, 1 octombrie 2012

TURNEUL DE ARTE MARTIALE U.C.A.M.E

Sambata 29 septembrie 2012 incepand cu ora 16.00  la Sala de Sport Ceahlaul din  Piatra Neamt  a avut  loc TURNEUL DE ARTE MARTIALE U.C.A.M.E. editia a- II - a, turneul s-a desfasurat pe reguli de full contact knock down. Au participat 12 cluburi din Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Brasov, Constanta, Buhusi, Tulcea si Piatra Neamt. Ineditul turneului a fost ca la concurs nu au participat numai cluburi din scoala de arte martiale karate kyokushin ci si din ju-jitsu, karate ashihara, karate enshin, karate shotokan.
Lotul clubului Nipppon Budo Sport a fost formata din 4 sportivi care au obtinut urmatoarele rezultate:
 1. Halchin Laurentiu - kumite seniori masculin categ - 90 kg : medalie de aur;
 2. Mihalache Iordan Daniel - kumite seniori masculin - 80 kg : medalie de aur;
 3. Leonov Andreea Alexandra - kumite seniori feminin open : medalie de aur;
 4. Feodorov Paul Iulian - kumite seniori masculin - 90 kg : medalie de bronz;
Turneul a fost foarte bine organizat de Sensei Gruia Docan care pe langa concursul de knock down a mai avut un concurs de karate shotokan, antrenamente si demonstratii de autoaparare si sabie.
Sportivii nostrii au avut un parcurs de exceptie ei au luptat conform programului de pregatire obtinand toate victoriile prin ko cu   lovituri spectaculoase de picior si brat. Acest turneu a fost o verificare foarte buna pentru competitiile care ne asteapta in lunile octombrie si noiembrie care sunt de un nivel foarte ridicat dupa cum urmeaza: - octombrie pe 13 - CUPA EUROPEANA A ROMANIEI  si Campionatul Nationala Open de Seniori ce se va tine in Arad;
                      - octombrie pe 14 - CUPA GOSHIN - RYU ( campionat de copii sub 14 ani ) in Ploiesti;
                      -  10 - 11 noiembrie 2012 - WORLD TOURNAMENT - Japonia
Osu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu